Verkiezingen nieuws

REGIO Op maandagavond 8 april heeft Emile Jaensch, informateur bij Waterschap Amstel, Gooi en Vecht, verslag uitgebracht van zijn gesprekken met de 11 fracties van het nieuwe Algemeen bestuur. Jaensch adviseert dat de VVD als grootste partij het initiatief zou moeten nemen om te komen tot een coalitie van VVD, PvdA, Water Natuurlijk en...
NOORD-HOLLAND Het is definitief duidelijk uit welke partijen de nieuwe Provinciale Staten van de Provincie Noord-Holland bestaan. De zetels zijn onder de partijen verdeeld. Forum voor Democratie is de grootste partij geworden, gevolgd door GroenLinks en de VVD.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDER-AMSTEL Met een opkomst van 48,7 procent hebben inwoners van Amstel, Gooi en Vecht zich uitgesproken tijdens de Waterschapsverkiezingen. Het opkomstpercentage ligt hoger dan 4 jaar geleden, toen 41,4 procent van de mensen kwam stemmen. 
OUDER-AMSTEL GroenLinks en Forum voor Democratie (FvD) zijn de grote winnaars van de Provinciale Statenverkiezingen in Ouder-Amstel. GroenLinks verdubbelde het aantal stemmen ten opzichte van 2015 en is nu met 15,7 procent de tweede partij, FvD komt uit het niets op 13,5 procent van de stemmen uit. De VVD levert flink in, maar blijft wel de...
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag het laatste deel: Jeanine Bouman en Enno de Tombe van QUEER.
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 9: Delano Felter van De Republikeinse Politieke Partij.
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 8: Hans Bremer van Forum Duurzaam Effectief Waterschap.
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 7: Ronald Schönberger van De Groenen.
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 6: Wim Zwanenburg van het CDA.