Verkiezingen

NOORD-HOLLAND Het is definitief duidelijk uit welke partijen de nieuwe Provinciale Staten van de Provincie Noord-Holland bestaan. De zetels zijn onder de partijen verdeeld. Forum voor Democratie is de grootste partij geworden, gevolgd door GroenLinks en de VVD.
OUDER-AMSTEL Met een opkomst van 48,7 procent hebben inwoners van Amstel, Gooi en Vecht zich uitgesproken tijdens de Waterschapsverkiezingen. Het opkomstpercentage ligt hoger dan 4 jaar geleden, toen 41,4 procent van de mensen kwam stemmen. 
Advertorial
Grootste kabel webshop van Nederland groeit en groeit
OUDER-AMSTEL GroenLinks en Forum voor Democratie (FvD) zijn de grote winnaars van de Provinciale Statenverkiezingen in Ouder-Amstel. GroenLinks verdubbelde het aantal stemmen ten opzichte van 2015 en is nu met 15,7 procent de tweede partij, FvD komt uit het niets op 13,5 procent van de stemmen uit. De VVD levert flink in, maar blijft wel de...
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag het laatste deel: Jeanine Bouman en Enno de Tombe van QUEER.
Advertorial
Tegenwoordig zijn veel mensen in het bezit van een elektrische auto. Dit is een auto die volledig op elektriciteit rijdt en waarmee je dus niet hoeft te tanken. Het is een...
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 9: Delano Felter van De Republikeinse Politieke Partij.
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 8: Hans Bremer van Forum Duurzaam Effectief Waterschap.
Advertorial
Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Je kan je kleden naar wens en je haar precies zo laten doen als jij mooi vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iedereen...
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 7: Ronald Schönberger van De Groenen.
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 6: Wim Zwanenburg van het CDA.
OUDER-AMSTEL De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Weekblad voor Ouder-Amstel stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 5: Peter van der Kraan van de Partij voor de Dieren.