Sport nieuws

DUIVENDRECHT De leerlingen van groep 7 van de A. Bekemaschool en de Grote Beer speelden op dinsdag 3 december een basketbaltoernooi tegen elkaar.
DUIVENDRECHT De jongste pupillen van vv CTO '70 speelden maandagmiddag 25 november een onderling toernooi. Het thema was 'Vertrouwen, Discipline en Concentratie'. Een initiatief van de Freek en Hella de Jonge Stichting. De Jonge was naar de club gekomen om het doel hiervan uit te leggen én een prachtige bokaal uit te reiken. Bekijk op 'Deel je...
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDERKERK Met een klinkende overwinning van maar liefst 15-0 is SV Ouderkerk JO15-1 ongeslagen kampioen geworden van hun najaarscompetitie. 
OUERKERK Café De Vrije Handel, sv Ouderkerk sponsor vanaf het eerste uur, heeft zijn sponsorafspraak met vier seizoenen verlengd. De shirtsponsoring betreft twee seniorenelftallen; Zaterdag 3 en 5.
OUDERKERK De tiende editie van de Ouderkerker Cross staat zondag 24 november op het programma. De start is vanaf 10.00 uur op de 'Aan de Wind' en de finish is naast het strand. Voor het publiek wordt het een goed te volgen wedstrijd omdat de renners op tweederde van het parcours van ruim 3 kilometer in beeld zijn.
OUDERKERK Vrijwilliger van de maand van sv Ouderkerk is Michel Jansen, 47 jaar, Hoofd laborant recycling motorolie.
OUDERKERK Thijs Bijleveld van Watersport Vereniging Ouderkerker Plas (WVOP) heeft zich gekwalificeerd voor de Kernploeg Optimist. 
OUDERKERK Er leek geen vuiltje aan de lucht. Een 2-0 voorsprong met de rust en toch werkte Ouderkerk zich net als vorige week opnieuw in de nesten. Het trok uiteindelijk toch de overwinning over de streep (4-3).
OUDERKERK Judith Krukkert geeft vanaf dinsdag 29 oktober van 20.00 tot 21.00 uur in de Jan Hekmanschool Yoga Flow les. Elke les is een aaneenschakeling van inspanning en ontspanning, bewust ademhalen, meditatie in beweging, yoga filosofie en een eindontspanning. Judith heeft in 2018 de 200 uur Vinyasa Teacher opleiding afgerond bij de Nieuwe...