Sport nieuws

OUDERKERK Het NEA Beach team (met als thuisbasis het Amstelbad) is afgelopen zondag in Biddinghuizen Nederlands Kampioen Beach Handball (bij de Dames A) geworden. Na een enorm spannende finale was het flink feest onder de supporters uit Ouderkerk.
OUDER-AMSTEL Ouderkerk aan de Amstel is zaterdagavond 15 juni getuige geweest van een prachtig wielerevenement. Rond de 300 wielrenners hebben genoten van de mooie omgeving van het dorp tijdens spectaculaire wielerwedstrijden rond de historische polder.
Advertorial
Grootste kabel webshop van Nederland groeit en groeit
OUDERKERK Alles wordt duurder, maar schaatsen goedkoper. De tarieven voor het nieuwe schaatsseizoen zijn alweer bekend voor IJsclub De Amstelbocht. Ook voor jeugd is er nu de mogelijkheid tot recreatieschaatsen.
DUIVENDRECHT Jeu de Boules Vereniging Eilandje houdt zaterdag 15 juni om 13.30 uur een kennismakingstoernooi.
Advertorial
Tegenwoordig zijn veel mensen in het bezit van een elektrische auto. Dit is een auto die volledig op elektriciteit rijdt en waarmee je dus niet hoeft te tanken. Het is een...
OUDERKERK De wielerronde van Ouderkerk vindt dit jaar voor de 50ste keer plaats. Het jubileum wordt zaterdagavond 15 juni opgeluisterd met een speciale ronde: de wielerronde van de Ronde Hoep. Er zal een Ploegentijdrit verreden worden en er zijn pelotonswedstrijden in vier categorieën.
OUDERKERK Met een keurige reeks van acht overwinningen en slechts één nederlaag is de MO19-1 van sv Ouderkerk afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 2e klasse-3. "De laatste wedstrijd moest gewonnen worden en dat dit team kampioen wilde worden dat kon je zien aan de uitslag: 0-13 gewonnen", aldus de club.
Advertorial
Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Je kan je kleden naar wens en je haar precies zo laten doen als jij mooi vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iedereen...
OUDERKERK Fitaal loopt en wandelt aanstaande zondag naar het mooie tuingebied Wester Amstel aan de Amsteldijk. Daar is deze dag een samenkomst en opening van de jaarlijkse Amstellanddag. Wester Amstel is een historische plek aan de Amstel met een schitterend park en tuin er achter. Een lust om de natuur daar te zien en om er door heen te lopen...
OUDERKERK Het seizoen 2018-2019 zit er op. Sv Ouderkerk moest voor het laatste competitieduel naar Heemstede waar HBC de tegenstander was. HBC was al kampioen en Ouderkerk veilig.
OUDERKERK De dames van SV Ouderkerk krijgen met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe trainer. Rico Hinrich doet na twee jaar aan het roer te hebben gestaan bij de dames een stapje terug. Henk Timisela neemt het van hem over. Na de zomer gaan de dames promoveren naar de derde klasse. Werk aan de winkel dus.