Sport

DUIVENDRECHT Van 12 september t/m 22 september is het Nederlands Kampioenschap drie houdingen (knielend, liggend, staand) luchtgeweer bij ASSV in Duivendrecht.
OUDERKERK De mannen en dame van JO 11-2 moesten zaterdag tegen het altijd lastige AFC uit Buitenveldert. Na een winst en een gelijkspel, was het erop of eronder en voordat de wedstrijd begon was de spanning dan ook te merken in het team.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDERKERK In de bekerwedstrijd tegen a.s.v. Joga Fortius liep Ouderkerk steeds achter de feiten aan. Het kwam driemaal op achterstand, maar toonde karakter en trok even zovele keren de stand gelijk (3-3). Het had zelfs nog kansen op de winst.
OUDERKERK Iedereen (jong en oud) is van harte welkom op het jaarlijks invitatietoernooi van Badminton Vereniging Ouderkerk op maandag 30 september. Start 20 uur in Sporthal De Bindelwijk, Kon.Julianalaan 16 te Ouderkerk.
OUDERKERK Werd vorige week AFC IJburg met ruime cijfers verslagen (9-1), dit keer moest vierde klasser SV Geinburgia er aan geloven. Het werd een 6-1 overwinning voor de Ouderkerkers. Hoe anders was dat in het verleden toen beide verenigingen nog in de vierde klasse speelden. Het waren daar in Driemond altijd lastige wedstrijden voor SV...
OUDERKERK Watersportvereniging Ouderkerkerplas houdt zondag 8 september van 11.00 tot 16.00 uur een Open Dag voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De toegang is gratis.
OUDERKERK Na vorig jaar het startschot gegeven te hebben bij de Triathlon bij de Ouderkerkerplas vond wethouder Barbara de Reijke van Sport en Gezondheid dat het tijd was dat meer inwoners uit Ouder-Amstel deel zouden moeten nemen aan dit leuke evenement. Dit jaar was het aantal deelnemers uit Ouderkerk en Duivendrecht verdrievoudigd en heeft...
OUDERKERK Het startschot heeft geklonken en daar gáán ze! Hollend de Ouderkerkerkerplas in om 750 meter te zwemmen. Daarna 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Wave 1 van de triathlon Sprint afgelopen zaterdag. T
OUDERKERK Na een goede voorbereiding van SV Ouderkerk met vier oefenduels ging het zondag 1 september om het echie. AFC IJBURG was de tegenstander in het eerste bekerduel.