Politiek

OUDER-AMSTEL GroenLinks, de Socialistische Partij en de Partij voor de Dieren hebben in de Tweede Kamer een motie ingediend over het niet kappen van bomen langs de A9 voor de aanleg van een tankstation bij Ouderkerk.
OUDER-AMSTEL Wederom stond de A9 op de agenda. In Ouderkerk vergaderde de commissie Ruimte dinsdagavond over het aan te passen bestemmingsplan Ronde Hoep-A9. Maandag in Den Haag overlegde de Vaste Kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat met de minister.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
AMSTELVEEN De VVD Amstelveen/Ouder-Amstel heeft van het nationale VVD-partijbestuur een oorkonde gekregen vanwege de aanzienlijke ledengroei in Amstelveen en Ouder-Amstel. De oorkonde werd zaterdag uitgereikt op het partijcongres in Arnhem.
OUDER-AMSTEL Het viel niet mee om de begroting sluitend te krijgen, volgens de toelichting van de wethouder Financiën. De gemeente is al vaker geconfronteerd met tegenvallers als gevolg van lagere bijdragen vanuit het Rijk, iets om steeds rekening mee te blijven houden. Dat de begroting 2020 sluit met een positief saldo van € 60.000 is te...
OUDER-AMSTEL Jeugdzorg, fietswrakken, paaltjes op fietspaden, woningnood, Amstelbrug, en meer - een veelheid aan onderwerpen in het vragenhalfuurtje tijdens de raadsvergadering.
OUDER-AMSTEL Niet alleen dit Weekblad was het opgevallen: al sinds juni is er geen vergadering meer geweest van de raadscommissie Grote Projecten. Wij vroegen de voorzitter van de commissie, Wendela van den Brink-van Agtmaal (D66), hoe dat zit.
OUDER-AMSTEL De coalitiepartijen in Ouder-Amstel – VVD, CDA, D66 en GroenLinks – zijn blij met het feit dat de gemeente vanaf volgend jaar weer gaat investeren in nieuwe speelplekken in de gemeente. Het speelplekkenbeleid gaat de komende jaren leiden tot het opknappen van bijna twintig locaties in de gemeente. Hoewel elke partij haar eigen...
Marion Kiewik
Marion Kiewik