Overig

OUDER-AMSTEL Aankomend weekend, in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart, gaat de zomertijd in. Om 02.00 uur gaat de klok een uur vooruit. Dat betekent een uurtje minder slaap. En ook dat het vanaf zondag 's ochtends wat later licht wordt en 's avonds wat later donker.
OUDERKERK Het is mooi weer en de kinderen willen graag naar buiten. Niet alleen in Ouderkerk. Wereldwijd zitten ouders van jonge kinderen met het probleem. Af en toe wordt er dus een ommetje gelopen. En gewoon een rondje in de wijk, dat is zo verschrikkelijk saai! Er is iets op gevonden. Berenjacht! Op verschillende plekken in Ouderkerk zijn...
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDER-AMSTEL Volgens de meest recente cijfers van het RIVM, die om 14.00 uur gepubliceerd zijn, zijn er in Ouder-Amstel al twee dagen op rij geen nieuwe personen positief getest op het coronavirus. Het totale aantal besmette personen in Ouder-Amstel is hiermee gelijk gebleven op 7. 
OUDER-AMSTEL Volgens de meest recente cijfers van het RIVM, die om 14.00 uur gepubliceerd zijn, zijn er in Ouder-Amstel sinds gisteren niemand positief getest op het coronavirus. Het totale aantal besmette personen in Ouder-Amstel is hiermee gelijk gebleven op 7. 
DEN HAAG In het hele land hebben woensdag tussen 19.00 en 19.15 uur kerkklokken geluid, om "een boodschap van hoop en troost" te geven voor iedereen die te maken heeft met het coronavirus.
SCHIPHOL De afdeling Luchtvaart van de politie is op Twitter een dagelijkse 'quarantainequiz' begonnen. Op het twitteraccount van de politiehelikopter (@DePolitieheli) wordt iedere dag een luchtfoto geplaatst. Wie het eerste raadt waar de foto is gemaakt, wint stickers.
OUDER-AMSTEL Volgens de meest recente cijfers van het RIVM, die om 14.00 uur gepubliceerd zijn, zijn er in Ouder-Amstel sinds gisteren geen nieuwe personen positief getest op het coronavirus. Het totale aantal besmette personen in de gemeente staat nog steeds op 7. 
OUDER-AMSTEL Normaal gesproken varen vanaf het eerste weekend in april de pontjes in Groengebied Amstelland weer. Vanwege het corona-virus blijven de pontjes over de Amstel voorlopig aan de kant. Het is vrijwel onmogelijk om op het pontje de geadviseerde 1,5 meter afstand tot elkaar te behouden.
OUDER-AMSTEL Volgens de meest recente cijfers van het RIVM, die om 14.00 uur gepubliceerd zijn, zijn er in Ouder-Amstel sinds gisteren twee nieuwe personen positief getest op het coronavirus. Het totale aantal besmette personen in Ouder-Amstel is hiermee gestegen naar 7.