Overig

OUDERKERK Judith Krukkert geeft vanaf dinsdag 29 oktober van 20.00 tot 21.00 uur in de Jan Hekmanschool Yoga Flow les. Elke les is een aaneenschakeling van inspanning en ontspanning, bewust ademhalen, meditatie in beweging, yoga filosofie en een eindontspanning. Judith heeft in 2018 de 200 uur Vinyasa Teacher opleiding afgerond bij de Nieuwe...
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDERKERK Watersportvereniging Ouderkerkerplas geeft in de herfstvakantie een zeilcursus. 
DUIVENDRECHT De Amsterdamse Spoorweg Sport Vereniging (ASSV) heeft van 12 tot en met 22 september voor de eerste keer in haar bestaan het Nederlands Kampioenschap luchtwapens in de disciplines Liggend, Knielend en 3-Houdingen (knielend-liggend- staand) georganiseerd.
Advertorial
Als u medische zorg nodig heeft, dan belt u met uw huisarts. Maar wat doet u bij vragen over uw gezondheid? Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, zet de...
OUDERKERK Badmintonvereniging Ouderkerk (BVO) is opgericht in oktober 1969 en bestaat nu dus 50 jaar. Dit viert de vereniging op 12 oktober met een groot feest in sportcafé De Bullen in de sporthal, Koningin Julianalaan 13.
OUDERKERK De Nationale Sportweek wordt gehouden van zaterdag 21 tot en met zondag 29 september. Wethouder Barbara de Reijke opent zaterdag 21 september om 13.30 uur de open dag in sporthal Bindelwijk.
DUIVENDRECHT Van 12 september t/m 22 september is het Nederlands Kampioenschap drie houdingen (knielend, liggend, staand) luchtgeweer bij ASSV in Duivendrecht.
OUDERKERK Iedereen (jong en oud) is van harte welkom op het jaarlijks invitatietoernooi van Badminton Vereniging Ouderkerk op maandag 30 september. Start 20 uur in Sporthal De Bindelwijk, Kon.Julianalaan 16 te Ouderkerk.
OUDERKERK Watersportvereniging Ouderkerkerplas houdt zondag 8 september van 11.00 tot 16.00 uur een Open Dag voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De toegang is gratis.