Overig

OUDERKERK Gerdien Meijer uit Ouderkerk is afgelopen week afgereisd naar het Italiaanse Collalbo voor het Wereldkampioenschap Masters allround. Na een dagje acclimatiseren op de schitterende ijsbaan tussen de bergen was het gesprek met het ijs gevoerd, Gerdien durfde het wel aan.
AMSTELVEEN RODA ´23 en atletiekvereniging Startbaan houden op zondag 29 december de 25ste editie van de traditionele Kerstloop in het Amsterdamse Bos. Om 11.00 uur lossen wethouder Rob Ellermeijer (Sport) en Marco Kok van hoofdsponsor Kok Advies het startschot voor de recreatieve loop, waar elk jaar veel enthousiaste sporters aan deelnemen.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
DUIVENDRECHT De leerlingen van groep 7 van de A. Bekemaschool en de Grote Beer speelden op dinsdag 3 december een basketbaltoernooi tegen elkaar.
OUDERKERK Thijs Bijleveld van Watersport Vereniging Ouderkerker Plas (WVOP) heeft zich gekwalificeerd voor de Kernploeg Optimist. 
OUDERKERK Judith Krukkert geeft vanaf dinsdag 29 oktober van 20.00 tot 21.00 uur in de Jan Hekmanschool Yoga Flow les. Elke les is een aaneenschakeling van inspanning en ontspanning, bewust ademhalen, meditatie in beweging, yoga filosofie en een eindontspanning. Judith heeft in 2018 de 200 uur Vinyasa Teacher opleiding afgerond bij de Nieuwe...
OUDERKERK Watersportvereniging Ouderkerkerplas geeft in de herfstvakantie een zeilcursus. 
DUIVENDRECHT De Amsterdamse Spoorweg Sport Vereniging (ASSV) heeft van 12 tot en met 22 september voor de eerste keer in haar bestaan het Nederlands Kampioenschap luchtwapens in de disciplines Liggend, Knielend en 3-Houdingen (knielend-liggend- staand) georganiseerd.
OUDERKERK Badmintonvereniging Ouderkerk (BVO) is opgericht in oktober 1969 en bestaat nu dus 50 jaar. Dit viert de vereniging op 12 oktober met een groot feest in sportcafé De Bullen in de sporthal, Koningin Julianalaan 13.