Opinie

OUDER-AMSTEL De redactie ontving een kritische brief van een inwoner. Martin Scheers las vorige week in Het Weekblad voor Ouder-Amstel dat de politieke partijen ingestemd hebben om extra geld, namelijk 70.000 euro vrij te maken voor het aanstellen van een communicatiemedewerker.  Aanleiding voor hem om het functioneren van de gemeenteraad aan...
OUDERKERK Regelmatig word ik bijna omver gereden door racende wielrenners en snorscooters in de Dorpsstraat.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
DEN HAAG Rutger Schonis is lid van de Tweede Kamer voor D66 en woordvoerder mobiliteit, toerisme en regio's. Speciaal voor het Weekblad voor Ouder-Amstel schreef hij een stuk over de bomenkap langs de A9.
OUDER-AMSTEL Wethouder Barbara de Reijke (gezondheid en sport) heeft op vrijdag 13 december de watertappunten in Duivendrecht en Ouderkerk geopend, samen met raadslid Jacques Bos. 
OUDERKERK Daar was ie dan: het ‘ambitiedocument’ Centrumplan, waarin de wensen van de lokale bevolking zijn weerspiegeld. Een jaar nadat de scenario’s van het college massaal werden afgewezen. Het document werd op 11 december gepresenteerd aan de inwoners en plechtig overhandigd aan de verantwoordelijke wethouders.
OUDERKERK De werkgroep Samen maken we Ouder-Amstel houdt woensdag 11 december van 19.15 tot 21.00 uur een bijeenkomst in de Amstelkerk.
OUDERKERK In de raadsvergadering van donderdag 12 december wordt de petitie 'Géén groot scholencomplex op locatie Bindelwijk' aangeboden aan de burgemeester en het schoolbestuur van Het Kofschip en de Amstelschool.
OUDER-AMSTEL In de afgelopen weken is in de media, waaronder het Weekblad voor Ouder-Amstel, aandacht geschonken aan de onrust die onder de inwoners van Ouder-Amstel is ontstaan over de geplande bomenkap voor de verbreding van de A9 en de aanleg van een benzinestation. Ook zijn er lokaal in Ouder-Amstel initiatieven gestart, waaronder een...
OUDERKERK "De teller staat nu op 1600", kon Rob Fijlstra zondag 29 september met ingehouden trots melden. "Maar meer nog dan door het aantal handtekeningen ben ik getroffen door de intensiteit waarmee mensen tekenen. Je voelt de boosheid, de bezorgdheid - men kan gewoon niet geloven wat er gebeurt."