Mensen

OUDERKERK Harm Mink is bestuurslid bij Tennisclub Ouderkerk (TCO) en regelt de technische zaken. Van het kantinemeubilair tot de riolering: hij is verantwoordelijk zo'n beetje alles. Naast zijn taken als vrijwilliger, mag hij ook graag zelf een balletje slaan, minstens twee keer in de week.
DUIVENDRECHT Een creatief mens, dat is een passende omschrijving voor Fidessa Docters van Leeuwen. De 48-jarige inwoonster van Duivendrecht schrijft, schildert, tekent en dicht. Creativiteit, yoga en meditatie zijn belangrijk in haar leven en voor haar onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDERKERK Deze week in het Kettinggesprek: Marten van Walbeek. Hij is één van de vrijwilligers achter de Avondvierdaagse. "We zijn een team, ik ben slechts een radertje in het geheel. Maar omdat ik wat meer op de voorgrond treed als spreekstalmeester, herkennen mensen me eerder."
OUDERKERK Voorzitter bij de EHBO vereniging, vrijwilliger voor het Amstelbad, het Oranjecomité en het pontje: Hans Marinissen hoeft zich niet te vervelen. Al jaren zet hij zich in voor het dorp en dat hoopt hij nog lang te kunnen doen. Naast zijn vrijwilligerswerk is wandelen een belangrijke hobby. "Ik wil niet achter de geraniums zitten."
[OUDER-AMSTEL] De komende jaren zal de Nederlandse bevolking verder groeien. Naar verwachting wonen er in 2035 zo'n 18,3 miljoen mensen in Nederland, een toename van zo'n 6 procent ten opzichte van 2018. Dat blijkt uit cijfers van het CBS en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).
DUIVENDRECHT Daphne Kist is het gezicht van Dance Centre Duivendrecht. Ze verzorgt lessen in diverse dansstijlen, voor kinderen in verschillende leeftijden. Haar eigen dansschool beginnen was altijd haar droom. Helen Kuin wil weten: waarom wilde je zo graag je eigen dansschool?
OUDER-AMSTEL André Bekema (92 jaar) is woensdag 21 augustus in Harderwijk overleden.
DUIVENDRECHT Helen Kuin is osteopaat. Ze werkte veertien jaar met plezier als fysiotherapeut, maar het is de osteopathie waar ze zich echt thuis voelt – helemaal het behandelen van moeders en baby's. "Als ik merk dat weefsel onder mijn handen ontspant, dan doet het iets met me. Het is een magisch gevoel. En dat mag ik elke dag doen."
OUDER-AMSTEL Trainer en coach, voor jongere tot zakenvrouw: Edita Hasovic helpt mensen vooruit. Voor Coherente begeleidt ze het Young Leaders programma, waarbij ze jongeren onder meer presentatievaardigheden bijbrengt. Maar wat houdt dat programma verder in?