Maatschappelijk

OUDER-AMSTEL Negentien jaar geleden is het alweer dat de gemeente de laatste notitie over speelplekkenbeleid produceerde. Hoogste tijd dus voor een nieuwe versie. Vorige week boog de commissievergadering zich over de Speelnota 2020-2026.
OUDER-AMSTEL De raadscommissie Burger en Bestuur boog zich op 8 oktober over enkele onderwerpen in het sociale domein: minimabeleid 2020-2024 en vroegsignalering van betalingsachterstanden.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDER-AMSTEL Het is National Coming Outdag, vrijdag 11 oktober. Op deze internationale dag van de diversiteit wordt de vrijheid gevierd om jezelf te kunnen zijn. Ook als je lesbisch, homoseksueel, biseksueel of een trans- of intersekse (lhbti) persoon bent. 
Marion Kiewik
OUDERKERK Stichting Vrienden Museum Amstelland hield donderdag 26 september voor het eerst 'de Amstelland Sessies'. Een evenement voor ondernemers en andere belanghebbenden uit Ouderkerk a/d Amstel en omstreken.
UITHOORN Niet kunnen slapen of juist veel te vroeg gewekt door het vliegverkeer, niet meer genieten van de tuin en zorgen over de gevolgen van fijnstof. Een greep uit de opmerkingen van inwoners tegen raadsleden over Schiphol. De raad organiseerde woensdag een informatiebijeenkomst over het vliegverkeer. In voorbereiding op het debat op 17...
OUDERKERK Op de ideeënmarkt over het Centrumplan, vrijdag 20 september tussen 16.00 en 20.00 uur op 't Kampje, zijn sneltekenaars aanwezig om toekomstbeelden van het publiek te verbeelden.
OUDERKERK Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam's Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor humanitaire hulp aan Jemen.