Lokaal nieuws

OUDERKERK Op zondag 22 december begeleidt Zanggroep De Duif begeleidt zondag 22 december om 10.00 uur de ochtenddienst in de Amstelkerk met Gregoriaanse muziek en teksten.
REGIO De kerstdagen staan voor de deur en het wordt tijd om eens flink in de stemming te komen. Zo zonder sneeuw en schaatsen best lastig, maar er wordt in de regio nogal wat gedaan om in de goede stemming te komen. Een overzicht van het leukste kerstvermaak in de regio.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
OUDER-AMSTEL De gemeenteraad van Ouder-Amstel heeft donderdag 12 december met een minieme meerderheid (7 stemmen voor en 6 stemmen tegen) ingestemd met het bestemmingsplan 'A9 verbreding Ronde Hoep'. Dit maakt de verbreding van de A9 mogelijk.
OUDERKERK Daar was ie dan: het ‘ambitiedocument’ Centrumplan, waarin de wensen van de lokale bevolking zijn weerspiegeld. Een jaar nadat de scenario’s van het college massaal werden afgewezen. Het document werd op 11 december gepresenteerd aan de inwoners en plechtig overhandigd aan de verantwoordelijke wethouders.
OUDER-AMSTEL Tijdens de feestdagen wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van het Wmo-vervoer. Aangeraden wordt rekening te houden met de volgende richtlijnen. 
OUDERKERK Mischa Simons stuurde deze foto. "Hij is gemaakt afgelopen zaterdag toen ik met mijn gezin van de bibliotheek in de Bindelwijk naar huis fietste. Wat hebben we toch prachtige plekjes in ons dorp Ouderkerk aan de Amstel."
OUDERKERK Na het succes van vorig jaar, wordt zaterdag 21 december opnieuw een Herderstocht gehouden. Deze begint om 18.00 uur bij de Amstelkerk.
OUDER-AMSTEL Burgemeester Joyce Langenacker ging maandag 9 december op bezoek bij meneer en mevrouw Smit vanwege hun 60-jarig huwelijk. Langenacker: "Mooi om dit paar te kunnen feliciteren met 60-jaar samen zijn. Ik deel graag hun geheim: Elkaar iets gunnen en lief zijn voor elkaar."