Evenementen

Tijdens deze editie van 't Veluws Zandsculpturenfestijn ga je echt even op reis. Het unieke en grootste zandsculpturen evenement van Nederland, is maar liefst tot en met 2 november 2019 geopend. Buiten vind je tal van zandbeelden, maar ook binnen kun je terecht voor indrukwekkende zandcreaties die allemaal in het teken staan van het thema 'REIS OM DE WERELD'.
WAVER Op zaterdag 10 augustus, de derde en laatste dag van het Waverfeest waren de weergoden ook niet echt gunstig gestemd. Want er stond een fikse wind, windkracht zeven en dat was te merken bij de spelletjes. Want het kratten stapelen, het kuilbanden gooien en het tobbetje steken werden er extra moeilijk door. Maar de deelnemers lieten zich...
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
WAVER De tweede dag van het Waverfeest was qua weer een mix van stortregens en mooi weer en zelfs warm. Gelukkig konden de kinderspelen nog doorgaan zoals het buikglijden met 24 kinderen van wie de jongste twee jaar was onder begeleiding natuurlijk en de oudste twaalf jaar.
WAVER Wethouder Rineke Korrel opende donderdag 8 augustus officieel het Waverfeest en tien minuten daarna startten de 150 lopers die zich ingeschreven hadden voor respectievelijk de 6, 2 en de 12,4 kilometer.
DUIVENDRECHT Coherente houdt dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 12.00 uur op het Dorpsplein een Speel Sportief.
OUDER-AMSTEL In en rond het Amstelbad wordt vrijdag 16 augustus van 16.00 tot 18.00 uur een voetbaltoernooi en een estafette watertoernooi gehouden.
OUDERKERK Mico-Event houdt zondag 11 augustus een Kofferbakmarkt bij de Ouderkerkerplas.
DE WAVER Stichting Festiviteiten Waver en Omstreken houdt van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 augustus op het feestterrein aan Waver 23 voor de 81ste keer het Waverfeest.