Evenementen

WAVER De tweede dag van het Waverfeest was qua weer een mix van stortregens en mooi weer en zelfs warm. Gelukkig konden de kinderspelen nog doorgaan zoals het buikglijden met 24 kinderen van wie de jongste twee jaar was onder begeleiding natuurlijk en de oudste twaalf jaar.
WAVER Wethouder Rineke Korrel opende donderdag 8 augustus officieel het Waverfeest en tien minuten daarna startten de 150 lopers die zich ingeschreven hadden voor respectievelijk de 6, 2 en de 12,4 kilometer.
Advertorial
Grootste kabel webshop van Nederland groeit en groeit
DUIVENDRECHT Coherente houdt dinsdag 20 augustus van 10.00 tot 12.00 uur op het Dorpsplein een Speel Sportief.
OUDER-AMSTEL In en rond het Amstelbad wordt vrijdag 16 augustus van 16.00 tot 18.00 uur een voetbaltoernooi en een estafette watertoernooi gehouden.
Advertorial
Tegenwoordig zijn veel mensen in het bezit van een elektrische auto. Dit is een auto die volledig op elektriciteit rijdt en waarmee je dus niet hoeft te tanken. Het is een...
OUDERKERK Mico-Event houdt zondag 11 augustus een Kofferbakmarkt bij de Ouderkerkerplas.
DE WAVER Stichting Festiviteiten Waver en Omstreken houdt van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 augustus op het feestterrein aan Waver 23 voor de 81ste keer het Waverfeest.
Advertorial
Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Je kan je kleden naar wens en je haar precies zo laten doen als jij mooi vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Iedereen...