112 nieuws

DUIVENDRECHT De man die begin vorige maand dood werd aangetroffen in een auto in Duivendrecht bij Amsterdam is waarschijnlijk om het leven gekomen door een misdrijf. Het 34-jarige slachtoffer was zwaargewond en overleed ter plekke. Hij had een schotwond en hoewel de politie aanvankelijk ook rekening hield met zelfmoord, lijkt het er nu toch op...
DUIVENDRECHT De recherche heeft op woensdag 13 november een verdachte aangehouden in een onderzoek naar een bedrijfsinbraak aan de Joan Muyskenweg in Duivendrecht. Het gaat om een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
DUIVENDRECHT Een Kruidvat-filiaal aan het Dorpsplein in Duivendrecht is woensdagmiddag overvallen. De overvaller wist onder dreiging van een mes een graai uit de kassa te doen.
OUDERKERK Met de 'bloedprik-babbeltruc' heeft een landelijk opererende bende al meerdere ouderen beroofd. Ze doen zich voor als verpleegkundigen, maar hebben het gemunt op de bankpas en pincode van hun 'patiënt'.
OUDERKERK AAN DE AMSTEL De recherche heeft de vluchtroute van de mogelijke daders van de mislukte plofkraak in Ouderkerk geanalyseerd en doet opnieuw een getuigenoproep. Wie iets te melden heeft met betrekking tot deze nieuwe informatie neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of maak gebruik van het...
OUDERKERK AAN DE AMSTEL Het centrum van Ouderkerk aan de Amstel is het grootste deel van de dag afgesloten na een plofkraak op een geldautomaat. Door de explosie in de Dorpsstraat is volgens de politie vrijdagochtend vroeg veel schade ontstaan. Er zijn ruiten gesprongen en meerdere dakpannen zijn gesneuveld. Vanwege de opruimwerkzaamheden...
DUIVENDRECHT Op de Buitensingel in Duivendrecht is dinsdag een man overleden door een schotwond. De politie onderzoekt nog wat er zich precies heeft afgespeeld en houdt daarbij alle opties, van een misdrijf tot zelfdoding, open.
Ouderkerk aan de Amstel/ Amstelveen, Vanmiddag is een paard te water geraakt aan de Middenweg in Ouderkerk aan de Amstel. Het paard kon niet meer zelfstandig op de kant komen waardoor de brandweer werd gealarmeerd.
AMSTELVEEN Vanavond omstreeks 19:00 uur is een pizzabezorger gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een smart op de Oranjebaan terhoogte van kruising Amstelslag.