112

OUDERKERK AAN DE AMSTEL Het centrum van Ouderkerk aan de Amstel is het grootste deel van de dag afgesloten na een plofkraak op een geldautomaat. Door de explosie in de Dorpsstraat is volgens de politie vrijdagochtend vroeg veel schade ontstaan. Er zijn ruiten gesprongen en meerdere dakpannen zijn gesneuveld. Vanwege de opruimwerkzaamheden...
DUIVENDRECHT Op de Buitensingel in Duivendrecht is dinsdag een man overleden door een schotwond. De politie onderzoekt nog wat er zich precies heeft afgespeeld en houdt daarbij alle opties, van een misdrijf tot zelfdoding, open.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
Ouderkerk aan de Amstel/ Amstelveen, Vanmiddag is een paard te water geraakt aan de Middenweg in Ouderkerk aan de Amstel. Het paard kon niet meer zelfstandig op de kant komen waardoor de brandweer werd gealarmeerd.
AMSTELVEEN Vanavond omstreeks 19:00 uur is een pizzabezorger gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een smart op de Oranjebaan terhoogte van kruising Amstelslag.
DUIVENDRECHT Vanwege een verdachte situatie in Duisburg op dinsdag 5 augustus heeft de Duitse politie de achtervolging ingezet op een Duitse personenauto. Het voertuig is uiteindelijk op de Gooiseweg in Duivendrecht tot stilstand gebracht en de verdachte is aangehouden.
OUDER-AMSTEL Niet minder dan 63 brommers en scooters, 23 auto's en vijf motorfietsen. Zoveel voertuigen werden het afgelopen halfjaar gemiddeld per dag gestolen, zo blijkt uit recent gepubliceerde halfjaarcijfers van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV). Hoe zit het in deze gemeente?