112

BREUKELEN De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met de dood van beveiliger horlogeverkoper Bas Vijzelaar (33) uit Zandvoort, die zaterdag werd gevonden in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Breukelen.
Advertorial
Hoe bepaal je de juiste pasvorm van het overhemd? Vroeger was het makkelijke te bepalen. Je had destijds twee verschillende soorten pasvormen: een recht model en een...
DUIVENDRECHT De politie kreeg woensdag een melding dat er een mobiele telefoon was gestolen.
REGIO De politie en ouderenbonden waarschuwen tegen een nieuwe babbeltruc. Mensen bellen bij ouderen aan en proberen bij hen binnen te komen door zich voor te doen als medewerker van een ziekenhuis dat onderzoek doet naar het coronavirus. De ANBO en politie waarschuwen om deze mensen vooral niet binnen te laten. 
DUIVENDRECHT De politie meldt op haar Facebook-pagina dat donderdag in de Van Marwijk Kooystraat een auto in brand is gevlogen.
DUIVENDRECHT Donderdagochtend, tijdens de ochtendspits, heeft de politie tien fietsers een bekeuring gegeven voor het door het rode licht rijden. De controle, met politiemotoren, vond plaats op de kruising van de Spaklerweg met de Van der Madeweg in Duivendrecht. De aandacht bij de controle was gericht op de fietsers, als zijnde zwakkere...
DUIVENDRECHT In een wasstraat in Duivendrecht heeft maandagmiddag 18 november een poging beroving plaatsgevonden. Hierbij wordt het slachtoffer beschoten. In het onderzoek naar dit incident is al een 18-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De politie laat deze week weten nog op zoek te zijn naar een andere verdachte.
DUIVENDRECHT De recherche heeft deze week een verdachte aangehouden op verdenking van het plegen van een overval. Het gaat om een minderjarige jongen. Omwille van zijn privacy wordt zijn precieze leeftijd niet gedeeld.