• Nederlands Dansorkest

    Coherente
  • Nederlands Dansorkest

    Coherente
  • Dansfeest Duivendrecht

    Coherente

Spetterend dansfeest in Duivendrecht

12-11-2019, 16:39 | Lezersnieuws | Margit

Afgelopen donderdag 7 november verzorgde het Nederlands Dansorkest de muziek voor een spetterend dansfeest in het Dorpshuis in Duivendrecht. Velen genoten van dit feest, georganiseerd door Coherente in samenwerking met de Zonnebloem.  

De stijldansgroep van Coherente, die elke woensdagmiddag danst in het Dorpshuis, opende het feest, waarna natuurlijk ook de andere aanwezigen werden uitgenodigd op de dansvloer. De Weense wals, foxtrot, chachacha, tango, Engelse wals, samba en de quickstep kwamen allemaal voorbij. Natuurlijk was de dansvloer ook open voor schuifelaars en modernere dansvariaties.  

Alle aanwezigen hebben enorm genoten van de muziek en het dansen. Ook als je niet (meer) kon dansen: kijken en luisteren naar de dansers en het 20-koppige orkest met zangeressen Anita en Linda was op zich al een feestje! Ook bleek maar weer dat bewegen je fit houdt: een aantal mensen op de dansvloer was al op zeer hoge leeftijd en het dansen niet verleerd. We kijken met veel plezier terug op een heel geslaagd feest, wat niet mogelijk geweest zou zijn zonder het optreden van dit geweldige orkest en zonder de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet. Dank daarvoor!