• Zeil- en surflessen aan de Ouderkerkerplas

    WV Ouderkerkerplas

WV Ouderkerkerplas zoekt ervaren zeil- en surfinstructeurs

11-02-2018, 17:11 | Lezersnieuws | Bart de Zwart

Vanaf 15 april gaat de Ouderkerkerplas weer open voor zeilers en surfers. Watersportvereniging Ouderkerkerplas is druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe watersportseizoen, zoals het opstellen van het programma van zeil- en surflessen en watersportkampen. Vanaf begin maart staat het programma op de website www.wvop.nl en start de inschrijving.

Voor aanvulling van het instructeursteam is de vereniging op zoek naar ervaren instructeurs voor het geven van zeil- en surflessen. De lessen vinden vanaf begin mei 2018 plaats op de vrijdagavond, zaterdag of zondag. Voor de instructeurs is er een passende financiële vergoeding. Het gaat om lessen in de klassen Optimist jeugd, Laser Pico jeugd, Laser 4.7 jeugd, Laser Standaard volwassenen en surfen jeugd en volwassenen.

Ben jij 16 jaar of ouder en heb je instructeurservaring in een van deze klassen (bij voorkeur met diploma)? Neem dan vrijblijvend via e-mail contact op met WV Ouderkerkerplas om de mogelijkheden te bespreken (lessen@wvop.nl). Ook volwassen instructeurs zijn meer dan welkom.