• Woezel & Pip

    Dromenjager

Woezel & Pip en de Tijdmachine - Schouwburg Amstelveen in Amstelveen

17-01-2019, 15:05 | Lezersnieuws | Noël

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Op zondag 10 februari 2019 beleven de populairste hondjes van het land een spannende reis door de tijd in Schouwburg Amstelveen in Amstelveen. Een onvergetelijke theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

 

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf twee jaar.

 

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

 

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater.

 

Teken jouw tijdmachine

Kun je niet wachten? Kom dan nu alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel en Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium.

 

Zondag 10 februari 2019 om 14.00, bij Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100. Kaartprijs €18,00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.schouwburgamstelveen.nl of telefonisch via 020 547 51 75. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.

 

                                                                                                                                                                                                                                                      

 

Noot voor de redactie:

Promofoto’s Woezel & Pip en de Tijdmachine: https://we.tl/t-SwJiPqiTky

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & PR van Van Hoorne Entertainment:

Noël de Ruijter                                    Noel@VanHoorne.com

Van Hoorne Entertainment

Polderweg Oost 5

2973 AN Molenaarsgraaf

T.: +31 (0) 184 417 066

Website: www.VanHoorne.com  

Facebookpagina: Van Hoorne Entertainment

Twitter: @VanHoorne

 

Over Van Hoorne Entertainment:

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo’n 70 medewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Hans & Grietje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken. Tot slot opende het bedrijf op 28 maart 2018 Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!