• Snertwandeling Duivendrecht

  Fotowerkgroep Coherente
 • Snertwandeling Duivendrecht

  Fotowerkgroep Coherente
 • Snertwandeling Duivendrecht

  Fotowerkgroep Coherente
 • Snertwandeling Duivendrecht

  Fotowerkgroep Coherente

Wandelen, snert en kou, een mooie combinatie!

19-11-2018, 13:53 | Lezersnieuws | Joëlle

Op zondagochtend 18 november lag de tempratuur laag, daarnaast was de lucht strak blauw. Wandelgroep Duivendrecht en stichting Coherente hadden een snertwandeling georganiseerd. Voor tienen arriveerde vanuit alle hoeken op het Dorpsplein groepjes wandelaars. Na het aanmelden zochten de meeste toch de warmte op binnen in het Dorpshuis. Om 10.00 uur werd verzocht of iedereen naar buiten wilde gaan. Gezamenlijk deden de wandelaars een warming-up om vervolgens te starten met de wandeling. De ruim vijftig wandelaars liep in een grote groep de gehele wandeling. Er werd flink door gestapt dus daarom was het voor de vrijwilligers in het Dorpshuis aanpoten om de verse snert op tijd klaar te hebben. Onderweg hebben de wandelaars nog een aantal spierversterkende oefeningen gedaan.

De wandeling eindigde in het Dorpshuis met een kopje snert. Van de verse snert gemaakt door mevrouw Vlug werd gesmikkeld. Het kopje werd erg goed ontvangen en smaakte heerlijk. Nadat de wandelaars weer warm waren werd er nog flink wat afgekletst in het Dorpshuis. Uiteindelijk gingen alle wandelaars met een hervulbare drinkfles weer naar huis.

Het was een gezellige en geslaagde wandeling. Wilt u vaker wandelen? Wandelgroep Duivendrecht wandelt elke zondagochtend om 10.00 uur vanaf het Dorpshuis. Kom gerust eens langs om aan te sluiten en wandel mee op zondagochtend.