• Smashen tijdens de gymles

    Stichting Coherente
  • Smashen tijdens de gymles

    Stichting Coherente

Smashen tijdens de gymles

20-11-2017, 09:31 | Lezersnieuws | Joëlle Goudsmit

Alle leerlingen van groep 7 en 8 hebben tijdens de gymles kennis gemaakt met smashball. Volleybalvereniging Ouderkerk verzorgde deze leuke clinic. Bij smashball hangt het net laag en mogen de kinderen de bal er hard over heen slaan. De clinic begon met verschillende oefenenvormen. Nadat de leerlingen hadden geoefend met smashen werden er potjes tegen elkaar gespeeld. Het was een gezellige drukte tijdens de clinic. De leerlingen waren vol energie en de volleyballen vlogen in het rond.

Smashball Open

Op woensdag 29 november organiseren Volleybal Vereniging Ouderkerk en Stichting Coherente de eerste Smashball Open. Dit is een smashball toernooi na schooltijd in de Bindelwijk.

De Smashball Open is een gezellig sporttoernooi waarbij plezier maken bovenaan staat. Tijdens het toernooi kunnen kinderen een keer wat anders proberen. En het allerleukste is, je mag zelf kiezen met wie je samen mee doet aan het toernooi. Dit hoeft geen klasgenootje te zijn, maar mag ook een kind uit je straat zijn.

Kinderen vanaf groep 6 kunnen zich opgeven in een tweetal voor de Smashball Open. Het toernooi is van 13.00-15.00 uur in sporthal de Bindelwijk (Kon. Julianalaan 16, 1191 CD, Ouderkerk aan de Amstel). Aanmelden kan door namen, school, groep en teamnaam te mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl (voor vrijdag 24 november). Alleen aanmelden, zonder tweetal kan ook, dan wordt je gekoppeld aan een maatje voor het toernooi.

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan het toernooi. Meer informatie of vragen mail naar J.Goudsmit@Coherente.nl of bel 020 496 36 73.