Ouder-Amstel gaat naar buiten

31-05-2018, 15:08 | Lezersnieuws | Jo?lle

Kom met je vrienden en vriendinnen naar de buitenspeeldag op woensdag 13 juni

Aanstaande woensdag 13 juni is de nationale buitenspeeldag. Tijd om je los te trekken van je notebooks, tablets, laptops en andere beeldschermen en duik met je neus de frisse lucht in! In Ouder-Amstel kan je kosteloos mee doen met de buitenspeeldag in zowel Ouderkerk aan de Amstel als in Duivendrecht. In beide dorpskernen wordt er door stichting Coherente een avontuurlijk programma neergezet voor jong en oud.

Uitdagende activiteiten op het grasveld voor de flat Mercurius in Duivendrecht

Het grasveld voor de flat Mercurius en de basisscholen wordt voor de buitenspeeldag omgetoverd tot een gezellig speelveld. Kinderen kunnen meedoen aan veel verschillende spellen van 12.00-15.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteiten.

Wat is er allemaal te doen? Maak met de Muziekschool Ouder-Amstel je eigen muziekinstrument en neem deze mee naar huis. Doe mee met de workshop slacklinen. Lukt het jou om te springen op het smalle koord? Ook kunnen kinderen zich laten schminken door een professional. Daarnaast zijn er een aantal mega spellen zoals twister, toren van pisa en vier op een rij. Daag je vrienden en vriendinnen uit om het grote spel tegen elkaar te spelen. Je kan ook midgetgolfen of jezelf uitleven op het schommelspringkussen.