ONDERNEMERSVERENIGING OUDER-AMSTEL VIERT 30-JARIG BESTAAN!

28-01-2018, 23:00 | Lezersnieuws | Ondernemers Vereniging Ouder-Amstel

Ouderkerk aan de Amstel - Ondernemers Vereniging Ouder-Amstel (OVOA) vierde op donderdag 25 januari jongstleden haar lustrumfeest bij Villa Oldenhoff, net buiten onze gemeentegrens in Abcoude. Ook de pas aangestelde burgemeester Joyce Langenacker was hierbij aanwezig.

Burgemeester Langenacker feliciteerde de aanwezige leden met het jubileum en gaf tijdens een kort woordje aan dat zij zich erg welkom voelt in Ouder-Amstel. De komende periode wil zij graag de ondernemers beter leren kennen. Onder het genot van een hapje en een drankje en nog voordat de Ouderkerkse band Nughter startte, sprak ook voorzitter Maurice Frantzen de leden nog even toe. Een speciaal welkom was er voor Pieter van den Busken, voormalig directeur van Van den Busken Advertising. Van den Busken werd onlangs benoemd tot 'lid van verdienste' van de vereniging. 30 jaar geleden constateerde Van den Busken dat de ondernemers destijds geen enkel verbond met elkaar hadden. Samen met Ad Compier (Toyota Compier) en Ruud Koerts (Drukkerij Aeroprint) werd de OVOA in 1988 opgericht en sindsdien konden de ondernemers hun krachten bundelen.

Zo heeft de vereniging in de loop der jaren een rol gespeeld bij de ontwikkeling van de Molenkade in Duivendrecht, het toeristisch beleid in Ouder-Amstel, het ABP (Amsterdam Business Park) en Zuidpark. Actuele aandachtspunten van de OVOA zijn de nieuwe brug (start eind 2018), de verbreding van de A9 (start 2019) en de ontwikkeling van het Kampje en het Haventje.

Over de vereniging

De OVOA organiseert twee maandelijks een netwerkbijeenkomst, een nieuwjaarsbijeenkomst, diverse themalunches, een golftoernooi en verschillende bedrijfsbezoeken. Daarnaast behartigt de OVOA de belangen van haar leden door actief in overleg te gaan met gemeente, overheid en andere ondernemersorganisaties. De OVAO telt ruim 100 leden. Bent u ondernemer en nog geen lid? Sluit u dan ook aan bij de OVAO. Kijk op de site voor meer informatie of stuur een mailtje naar ovoa@ovoa.nl.