• Jan Alberts lijsttrekker PvdA Ouder-Amstel

    Ouder-Amstel

Jan Alberts lijsttrekker PvdA

15-01-2018, 00:40 | Lezersnieuws | PvdA Ouder-Amstel

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid in Ouder-Amstel hebben de leden raadslid Jan Alberts gekozen als lijsttrekker tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s.

'Met zijn ervaring in de gemeenteraad kan Jan Alberts een belangrijke bijdrage leveren voor de sociaal democratie in Ouder-Amstel en wil hij ervoor zorgen dat er meer debat in de gemeenteraad komt. Ook zijn kennis op tal van onderwerpen kan een bijdrage leveren in de uitdagingen die de gemeente in de komende periode krijgt', aldus afdelingsvoorzitter Bart Zonnenberg.

De PvdA vindt het belangrijk dat bij de verschillende bouwontwikkelingen in de gemeente het belangrijk is dat voor iedereen gebouwd zal worden. Niet alleen in de nieuw te ontwikkelen locaties, maar ook binnen de bestaande kernen. Ouderen en jongeren zijn belangrijk voor de samenleving en verdienen het om in Ouder-Amstel te blijven wonen.

'Ouder-Amstel is een mooie gemeente waar iedereen een kans moet krijgen. Niet alleen voor een woning, maar ook om deel te nemen aan ons bruisende verenigingsleven. Soms zal het nodig zijn dat de gemeente dan extra middelen beschikbaar stelt, zodat iemand wel de contributie kan betalen. Een socialer en nog bruisender Ouder-Amstel waarin iedereen meedoet, daar ga ik voor!', aldus lijsttrekker Jan Alberts.