Gratis honkbaltraining

15-02-2019, 00:25 | Lezersnieuws | josé

BeeBall is voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar de eerste kennismaking met honk- en softbal. Het speelveld is kleiner, net als de teams. Kinderen raken vertrouwd met slaan, pitchen, sliden en vangen. Maar ook met sportiviteit, presteren en samenwerken in een team. Tegelijkertijd ontwikkelen ze op speelse wijze hun oog-handcoördinatie. De begeleiding van onze BeeBallers is uitstekend geregeld. Ze worden op alle fronten ondersteund door betrokken coaches.

Heb je interesse? Samen met andere kinderen kun je uitproberen of het ook jouw sport is. Ieder kind mag in maart gratis meetrainen. Voor nieuw talent is er altijd een plekje in een team. We trainen op 3 en 10 maart op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 in de Wethouder F.B. Duranhal in Diemen. Neem sportkleding en sportschoenen zonder zwarte zool mee, meer heb je niet nodig. De rest van het materiaal is aanwezig.

Vanaf 20 maart trainen we op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op ons veld aan de Sportlaan in Diemen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.tiw-survivors.nl of stuur een mail naar info@tiw-survivors.nl.