Er op uit met de Rolstoelfietsen

26-04-2019, 07:16 | Lezersnieuws | Anita

Fietst u niet meer zelf maar vind u het fijn om de wind door uw haren te voelen? Bent u door uw gezondheid aan huis gebonden en zou u er graag eens op uit gaan? Maak dan eens gebruik van de rolstoelfietsen van Coherente! Er zijn heel degelijke en stabiele rolstoelfietsen, elektrisch ondersteund, en er is een aantal speciaal getrainde en geoefende vrijwilligers. Hierdoor kunnen er dagelijks fietstochten gemaakt worden in de omgeving. Wat denkt u bijvoorbeeld van een tochtje naar het Diemerbos, de Ouderkerkerplas of de Ronde Hoep? De omgeving heeft veel mooie plekjes te bieden, die met de rolstoelfietsen uitstekend toegankelijk zijn. U bepaalt in overleg met de vrijwilliger waar u naar toe gaat. Vaak is er onderweg wel gelegenheid om gezellig op een terrasje iets te gebruiken, als u dat wilt.

Het lijkt misschien wat spannend, voor op de fiets. Maar als u het eenmaal ervaren heeft, weet u dat u prima en veilig zit. Voor de vrijwilligers is het fietsen net zo zwaar als op een gewone fiets, door de elektrische ondersteuning. De tochten bieden echt veel plezier, zowel aan de deelnemers als aan de vrijwilligers.

Wilt u het in de komende zomerweken eens proberen? Of wilt u graag weer een keer mee? Belt u dan met Coherente, 020 699 31 64, of met Henk Veen (voor Duivendrecht), 020 699 73 70 of Addy Lubbers (Ouderkerk aan de Amstel), 020 496 11 72.

De rolstoelfietsteams zoeken versterking! U houdt van fietsen, staat open voor een praatje en helpt graag een ander? Kom dan het fietsteam versterken! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bovenstaande coördinatoren.