• op het juiste moment springen op de Sweeper.

    Stichting Coherente
  • De lange hindernisbaan doorlopen op de buitenspeeldag.

    Stichting Coherente

Drukte op het grasveld in het Amstelbad tijdens de buitenspeeldag

18-06-2018, 10:15 | Lezersnieuws | Jo?lle

Op woensdag 13 juni ging Nickelodeon op zwart beeld. Het was tijd om buiten te gaan spelen. In zowel Duivendrecht als Ouderkerk aan de Amstel bezochten vele kinderen de buitenspeeldagen.

Het Amstelbad had samen met stichting Coherente ook een buitenspeeldag in Ouderkerk aan de Amstel georganiseerd. Dit was een groot succes. Zowel jongeren als jeugd bezochten de buitenspeeldag. De parcours in het zwembad werden fanatiek gedaan door alle kinderen en het plezier was van hun gezichten af te lezen. Op het veld was de obstacle run met verschillende luchtkussens een groot succes. Aan het einde van de run moesten de kinderen omhoog klimmen en de bel laten rinkelen. Dit was niet altijd even makkelijk maar is bij de meeste kinderen gelukt.

Het springspel, welbekend als de Sweeper, was weer enorm populair. Er stond een rij voor de Sweeper, gelukkig kwam iedereen meerdere malen aan de beurt. Iedereen vermaakte zich ontstekend in het Amstelbad. Ook werd er nog tussendoor gevoetbald, -volleybalt en badminton gespeeld.

Het weer was wisselvallend tijdens de buitenspeeldag. De dag werd afgesloten met een heerlijk zonnetje. De beide buitenspeeldagen waren een succes door de inzet van de vele vrijwilligers, de bijdrage van Marco Casimir, het Amstelbad, het mooie weer, stichting Coherente en natuurlijk de deelnemers.