• Prijswinnaars de Amstel tafel

    Jacintha Ruppert

De Amstel tafel in Ouderkerk uitgeroepen tot beste kleinschalige vergaderlocatie van Nederland

12-03-2019, 11:01 | Lezersnieuws | Jacintha

Meetables locatie in Ouderkerk aan de Amstel winnaar Nationale Meeting Awards 2019

Ouderkerk aan de Amstel, 12 maart 2019 –  De Amstel tafel in Ouderkerk aan de Amstel is uitgeroepen tot beste kleinschalige vergaderlocatie van Nederland. De Meetables vergaderlocatie is winnaar van de Nationale Meeting Award 2019 in de categorie small (tot 25 personen). De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

De Amstel tafel is een kleinschalige vergaderlocatie geschikt tot 12 personen en direct gelegen aan de Amstel op de Achterdijk In Ouderkerk. Jacintha Ruppert, eigenaresse van de Amstel tafel en Meetables (een kleinschalig vergaderlocatie platform waar 13 unieke locaties bij zijn aangesloten): “Ik ben ontzettend blij met deze prijs en landelijke erkenning. Naast dat het een bekroning is op 10 jaar zelfstandig ondernemerschap, is het ook het resultaat van de samenwerking met de buitengewone locaties die zijn aangesloten bij Meetables. Door elkaar te helpen, versterken we elkaar en bereiken we samen meer dan alleen.”

Het team
Een groot compliment gaat ook uit naar de gastvrouwen van de Amstel Tafel Tineke Beukeboom en Monique Roeg die er dagelijks voor zorgen dat  gasten zich thuis voelen en optimaal verzorgd worden. Daarnaast werkt de Amstel Tafel al jaren samen met leveranciers uit de omgeving, zoals huiscateraar Aan tafel met Kragtwijk, Slager Bart Ridder en de Wijnschuur. Ten slotte zorgt De Terrasman ervoor dat de locatie er iedere dag weer stralend uitziet.

Over de Nationale Meeting Award
Voor de Nationale Meeting Award 2019 konden locaties zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen en een uitgebreide online survey in te vullen. Vervolgens werden de tien beste locaties per categorie geïnterviewd door de vakjury. De drie finalisten per categorie werden ten slotte vereerd met een bezoek van de vakjury. De locaties met de hoogte scores hebben de Nationale Meeting Award gewonnen.

Einde persbericht

Tel. 020-2011190
www.meetables.nl
info@meetables.nl