CTO'70 Volleybal: hét toernooiweekend met slotfeest

14-01-2019, 03:23 | Lezersnieuws | CTO'70 Volleybal

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari organiseert CTO'70 Volleybal in het Dorpshuis in Duivendrecht de twee jaarlijkse toernooien van de vereniging: het Huisman Snerttoernooi en het OuderKindToernooi. Het toernooiweekend wordt afgesloten met het optreden van de coverband SiX op zaterdagavond.

Vrijdagavond beginnen de 20 aangemelde teams aan de plaatsingswedstrijden van het Huisman Snerttoernooi, dat voor de 42ste keer door de vereniging wordt georganiseerd. Op zaterdagochtend spelen de jeugdleden van de vereniging samen met hun ouders de wedstrijden van het 18de OuderKindToernooi. Dit toernooi wordt traditioneel afgesloten met het gezamenlijk eten van de meegebrachte pannenkoeken en natuurlijk met de prijsuitreiking van het toernooi.

Op zaterdag om 13.00 uur beginnen de poulewedstrijden van de tweede dag van het Snerttoernooi, rond 20.00 uur worden de finalewedstrijden gespeeld. Halverwege de middag wordt bij de het toernooi horende ‘snert’ geschept en geniet iedereen van een korte pauze.

Supporters welkom
Na de finale wedstrijden en de prijsuitreiking kunnen de volleybalschoenen uit en de dansschoenen aan en zal coverband SiX zorgen voor de muzikale afsluiting van het toernooiweekend van CTO’70 Volleybal. Supporters worden van harte uitgenodigd door de vereniging om de teams aan te moedigen vanaf de tribune en om op zaterdagavond te genieten van de muziek en gezelligheid in het Dorpshuis in Duivendrecht.