• CTO 3 wint Amsterdamse beker

    CTO'70 Volleybal

CTO 3 wint Amsterdamse beker

14-01-2019, 02:25 | Lezersnieuws | cto'70 volleybal

Op zaterdag 12 januari wist het derde CMV team van CTO'70 Volleybal uit Duivendrecht beslag te leggen op de Amsterdamse beker op niveau 3 van het CMV volleybal - de vorm van het volleybalspel voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

'Na het kampioenschap is dit de tweede prijs voor dit team en de vierde prijs voor onze vereniging in het lopende seizoen. Als bestuur van de vereniging zijn we trots op de behaalde resultaten van alle teams van de vereniging in het afgelopen half jaar en we kijken uit naar de voorjaarscompetitie die binnenkort van start gaat,' aldus voorzitter Gert-Jan Baerents.

Nieuwe leden welkom
In de verschillende seniorenteams zijn op dit moment nog plekkken voor nieuwe leden om de oranje clubkleur van CTO'70 Volleybal in het volleybalveld te verdedigen. Als je geen wedstrijden wilt spelen kun je bij CTO'70 Volleybal terecht bij de groep recreanten. 'De volleybalfamilie in Duivendrecht is groeiende en het is mooi om te zien hoe iedereen op zijn of haar eigen niveau bij ons kan spelen. Op dit moment ligt zelfs de vraag voor van enkele 14-15 jarigen om samen met hun een team op te starten, maar hiervoor hebben we nog iets meer leden nodig om een team te kunnen inschrijven,' besluit Gert-Jan Baerents.

Geïnteresseerd om te volleyballen bij CTO'70 Volleybal? Neem contact op met de vereniging via volleybal@svcto70.nl!