Buitenspeeldag 12 juni Ouderkerk aan de Amstel

31-05-2019, 17:42 | Lezersnieuws | Eline

Woensdag 12 juni is de nationale buitenspeeldag en wordt er in het Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel een avontuurlijk programma neergezet voor kinderen van alle leeftijden. Tijd om je los te trekken van je notebooks, tablets, laptops en andere beeldschermen en duik met je neus de frisse lucht in! Elk kind kan gratis mee doen met de buitenspeeldag, deze dag hoeft er geen entree betaald te worden bij het Amstelbad. De buitenspeeldag wordt georganiseerd door stichting Coherente in samenwerking met het Amstelbad.

 

Van 13.00 – 16.00 zijn er op het grasveld en in het water verschillende activiteiten. Zo kun je in het zwembad de strijd aangaan met de waterstormbaan. Ook op het land zijn er springkussens voor jong en oud en kun je een parcours volgen. Daarnaast kunnen kinderen komen touwtrekken, voetballen, volleyballen, midgetgolfen en veel meer! Om 15.30 wordt er afgesloten met de zeepglijbaan. Op dezelfde dag wordt om 16.00 ook het pannaveld in het Amstelbad geopend door oud-voetballer Sjaak Swart in samenwerking met SV Ouderkerk!

 

Kledingadvies: is het fris deze dag neem dan naast zwemkleding ook sportkleding mee voor op het veld. Iedereen is vrij te kiezen wat je wanneer gaat doen.