Beleef de zomer in Ouder-Amstel

27-06-2019, 12:23 | Lezersnieuws | Joëlle

De zomervakantie komt er weer aan. Een lange vakantie waarin veel kinderen weg gaan, maar waarin je ook veel thuis bent. Blijf niet thuis zitten en doe mee aan de zomervakantie activiteiten georganiseerd door stichting Coherente. Er is een gevarieerd programma voor verschillende leeftijden. Het volledige programma met alle informatie is te vinden op www.coherente.nl.

Speel Sportief Buiten in Duivendrecht

Meerdere keren wordt in de zomervakantie Speel Sportief Buiten georganiseerd. Tijdens Speel Sportief Buiten is er van alles te doen: badminton, circusonderdelen, voetballen, sjoelen, enzovoort. Bij goed weer zijn er ook waterspellen. Afhankelijk van het weer komt er een lange springbaan waar de kinderen op kunnen rollen en springen. Speel Sportief Buiten is op dinsdag 16 juli, 23 juli en 20 augustus van 10.00-12.00 uur op het Dorpsplein in Duivendrecht. Er zijn geen kosten voor deze activiteit. Op dinsdag 16 juli en 20 augustus kunnen kinderen zich laten schminken.

Toernooidagen, Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel

De toernooidagen zijn voor kinderen van 9 jaar en ouder. De eerste is op vrijdag 19 juli van 16.00-18.00 uur. Tijdens dit toernooi gaan de kinderen volleyballen, opduiken en bankhangen. Op vrijdag 16 augustus is van 16.00-18.00 uur een voetbal en estafette in het water. Je kan je als duo opgeven en ook alleen. Bekijk hoe je je kan aanmelden op www.coherente.nl/jeugd. Per toernooi betalen de kinderen €3,- bij de kassa om deel te nemen, dit is tevens de entree om daarna nog te zwemmen in het Amstelbad.

Creatief 3D in Duivendrecht

Op dinsdag 13 augustus gaan we van 10.00 tot 12.00 uur creatief aan de slag in het Dorpshuis in Duivendrecht. Kinderen vanaf vijf jaar gaan hun eigen 3D-schilderij maken. Het wordt een mooi kunstwerk die je mee naar huis mag nemen. Bekijk hoe je je kan aanmelden op www.coherente.nl/jeugd. De kosten voor deze activiteit zijn €3,- inclusief gezonde snack en drinken.

Speel Sportief buiten, Amstelbad in Ouderkerk aan de Amstel

In het Amstelbad wordt ook een Speel Sportief buiten georganiseerd. Deze is op donderdag 22 augustus van 10.00-12.00 uur. Na entree van het Amstelbad kun je kosteloos mee doen met de verschillende sporten en spellen op het veld. Doe mee met badminton, volleybal, voetbal of touwtrekken. Ook zijn er verschillende gooi- en XL spellen zoals domino, jenga, vier op een rij en de toren van pisa.