• Jeugdteam BV Ouderkerk

    K Stavenuiter

Badminton competities

09-05-2018, 20:10 | Lezersnieuws | Hein

Bij het naderen van de zomer zijn de verschillende badminton competities ten einde gelopen. Ten eerste de reguliere competitie.

 

Het team dat in de 3e klasse speelde heeft deze wedstrijdenreeks bijna als kampioen afgesloten. In de voorlaatste wedstrijd moest men aantreden tegen de nummer één en alleen winst met grote cijfers telde. Helaas werd de spanning  sommigen te veel en ging men met 8-0 de boot in. Ondanks deze uitslag is het een prachtig seizoen geweest.

 

Het team dat uit komt in de 4e klasse heeft ook geen onverdienstelijk seizoen gespeeld en is derde geworden, op slechts 6 punten van de kampioen Volant 90.

 

Tenslotte deed er ook een jeugdtam mee aan de competitie. Deze jongens en meisjes deden voor het eerst in competitieverband mee en dat bleek lastig in het begin. Na verloop van het seizoen werd het team steeds beter en wist men sommige potjes ook te winnen. Alle begin is moeilijk, maar een 2e jaar met meer ervaring zal altijd beter gaan!

Na de reguliere competitie zijn de afgelopen maand de clubkampioenschappen gespeeld, zowel voor de recreanten als de competitie spelers. Na ongelooflijk spannende wedstrijden zijn dit de clubkampioenen van het seizoen 2017-2018:

-         Heren competitie enkel:            Edwin Klinkert

-         Dames competitie enkel:           Valeska Wolfs-Staats

-         Heren dubbel competitie:          Jaap Teule en Dieter Pater

-         Mix dubbel competie:               Gehena Chauhan en Edwin Klinkert

-         Mix dubbel recreanten:             Jinhee Park en Erwin Lie

-         Heren dubbel recreanten:          Ron van de Keur en Mick Lemminga