• Feestelijke opening skeelerbaan op 23 september om 15.00 uur

    Amstelbocht

Wil jij samen met Olympisch en Wereldkampioene Marianne Timmer een rondje skeeleren?

18-09-2017, 08:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 23 september 2017, 15:00 tot 17:00

Locatie:

, Ouderkerk ad Amstel
Ouderkerkplas
Ouderkerk ad Amstel

Olympisch en wereldkampioene Marianne Timmer opent de skeelerbaan aan de Ouderkerkerplas.

Op zaterdag 23 september wordt de skeelerbaan aan de Ouderkerkerplas feestelijk geopend door Olympisch en wereldkampioene Marianne Timmer, burgemeester Mieke Blankers-Kasbergen en wethouder Rineke Korrel. Wil jij samen met de topschaatster een rondje skeeleren? Of op de foto met de meervoudig Olympisch kampioene? Kom dan langs!

Tijdens deze opening is iedereen welkom om te skeeleren. Ook wordt er een skeelerworkshop georganiseerd, waarbij je op speelse wijze aan de slag gaat met de techniek. Deze workshop wordt begeleid door een trainer die jou kan uitdagen om je kunsten te laten zien.

Heb je geen zin om te skeeleren, maar wil je wel even langskomen om te proosten? Er staat voor iedereen een drankje klaar. Ook kan je genieten van verschillende demonstraties van het Ouderkerks talent. Voor kleine kinderen is er een kinderhoek waar wat sportieve spelletjes klaarstaan. Daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden.

Als je wil skeeleren kan je je eigen skeelers en bescherming meenemen. Geen materialen? Geen probleem, er zijn skates (maat 26-45) en bescherming te leen.

De skeelerbaan is tot stand gekomen in samenwerking met het Groengebied Amstelland en door sponsoring van de Provincie Noord-Holland, het Schipholfonds, het Rabo coöperatief fonds, Kurk en de Lionsclub Ouderkerk. Sieds BV en Henzen wegenbouw hebben voor de aanleg gezorgd.

Wij zien je graag op zaterdag 23 september om met jong en oud te proosten op de skeelerbaan. Meer informatie kijk op www.amstelbocht.nl. Als het regent kan je daar ook kijken of het doorgaat.