Villa Kinderkeet rent voor stichting AAP

10-11-2017, 00:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 23 november 2017, 15:30 tot 17:00

Locatie:

Kon. Wilhelminalaan 2, Ouderkerk ad Amstel
BSO Villa Kinderkeet
Ouderkerk ad Amstel

Op donderdag 23 november 2017 organiseert SKOO BSO Villa Kinderkeet om 15.30 uur een sponsorloop waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan stichting AAP.

Kinderen van de bovenbouw locatie aan de Koningin Wilhelminalaan 2 zullen zich op die dag het vuur uit de schenen rennen om zo tot een mooi eindbedrag te komen. De opzet is om genoeg geld in te zamelen voor de adoptie van een van de apen die door stichting AAP worden opgevangen. Ook als dit niet lukt zal het bij elkaar gerende bedrag worden gedoneerd aan de stichting.

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, zoals apen, wasberen en leeuwen. Helaas worden veel dieren nog illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. Stichting AAP vangt deze dieren op in de opvangcentra in Almere en Villena (Spanje). Zodra de dieren gezond zijn wordt er wereldwijd naar een permanente verblijfplaats gezocht waardoor er een nieuwe plek vrijkomt voor een hulpbehoevend dier.

Ook u kunt stichting AAP helpen door uw oude mobieltjes en cartridges in te inleveren bij Villa Kinderkeet. Zij zorgen ervoor dat deze bij stichting AAP terecht komen die er een vergoeding voor krijgen die ten goede komt aan de dieren.

De sponsorloop van Villa Kinderkeet zal gehouden worden op het schoolplein van basisschool Het Kofschip aan de Prinses Beatrixlaan.