• Jeugdschaatsen Amstelbocht

    G. Hermsen

Recreatieschaatsen en jeugdschaatsen bij De Amstelbocht

23-09-2017, 21:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 09:27 tot zondag 18 maart 2018, 09:27

Locatie:

Rondehoep Oost, 16 Rondehoe, Ouderkerk ad Amstel
Jaap Edenbaan Amsterdam
Ouderkerk ad Amstel

Voor het komende seizoen zijn voor het jeugdschaatsen en het recreatieschaatsen van DE Amstelbocht op de Jaap Edenbaan nog abonnementen beschikbaar.

Voor het jeugdschaatsen betekent dat, dat de wachtlijst is verdwenen en dat enige kinderen direct kunnen worden geplaatst voor het jeugdschaatsuur op zaterdagmiddag van 16.55 tot 17.55 uur.

Het schaatsseizoen begint op 14 oktober en loopt tot 18 maart 2017 en de kinderen vanaf 7 jaar kunnen na 1 seizoen vaak al redelijk schaatsen.

Gedurende de eerste weken worden zij in een groep ingedeeld die past bij hun schaatscapaciteiten, zodat de lessen aan de groep kunnen worden aangepast.

De kosten voor het jeugdschaatsen bedragen per seizoen slechts € 83,-- en het gezinslidmaatschap van De Amstelbocht € 8 per jaar.

Indien u uw kinderen wilt opgeven voor het jeugdschaatsen, dan kunt u inschrijven op de website www.amstelbocht.nl en voor eventuele vragen kunt u een mail sturen aan Elly Bosman (ellybosman@kpnmail.nl); het is belangrijk, dit zo spoedig mogelijk te doen.

Daarnaast kunnen senioren zich nog abonnementen bestellen voor het recreatie- of toerschaatsen op donderdagavond op 3 verschillende uren namelijk van i) 18.00-19.00 (ook pubieksuur) en ii) van 19.15 tot 20.15 uur en van 20.30 tot 21.30 (ook publieksuur).

Tijdens het uur van 19.15 tot 20.15 zal er een trainer aanwezig zijn die u verder helpt in uw schaatskwaliteiten.

Voor de 2 andere uren kan dat nog niet worden toegezegd en zijn wij afhankelijk voor het aantal geinteresseerden in een abonnement met training.

Indien geïnteresseerden zich nu op korte termijn aanmelden dan kunnen zij het gehele seizoen schaatsen/trainen en zich daarmee goed voorbereiden op een winter met hopelijk veel natuurijs.

De kosten voor een baanabonnement inclusief trainersbijdrage bedragen € 173,-- voor het gehele seizoen en zonder training zijn de kosten van het baanabonnement € 115,--.

De Jaap Edenbaan is grondig gerenoveerd en er is volledig vertrouwen dat calamiteiten zoals in het afgelopen seizoen zich voorlopig niet meer zullen herhalen.

Aanmelden kan via e-mailadres info@amstelbocht.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd, waarna er door De Amstelbocht contact met u zal worden opgenomen.

Schaatsen geeft een heerlijke actieve sportbeleving en een omgeving als de Jaap Edenbaan biedt daarvoor een fantastische en unieke sfeer.