Kerstattentie voor alle deelnemers van het Declaratiefonds in Ouder-Amstel

13-12-2017, 15:51 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 18 december 2017, 10:30 tot woensdag 20 december 2017, 10:30

Locatie:

, Ouder-Amstel
Duivendrecht: Dagbesteding de Reiger en voor Ouderkerk: Zorgcentrum Theresia
Ouder-Amstel

De Riki Stichting heeft, in samenwerking met de Lions Club Ouderkerk aan de Amstel, Plus Vreeswijk Ouderkerk en Plus Wagner Duivendrecht, alle deelnemers van het Declaratiefonds een kerstattentie aangeboden. Het betreft gezinnen en alleenstaanden die iets extra's kunnen gebruiken en woonachtig zijn in Ouder-Amstel.

Net zoals vorig jaar heeft de gemeente ervoor gezorgd dat de kerstattentie naar de deelnemers is verstuurd. Het kerstpakket bestaat uit een cadeaukaart van de Plus en voor elk kind tot 18 jaar een cadeaukaart van Intertoys. De Plus Supermarkten uit Ouderkerk en Duivendrecht hebben hier met veel plezier een gratis boodschappenpakket aan toegevoegd.

Half december worden bijna 200 gezinnen en alleenstaanden met de kerstattentie verblijd.

Traditiegetrouw organiseert de Riki Stichting jaarlijks 4 grote landelijke activiteiten voor ouderen, in samenwerking met Zonnebloemafdelingen, verzorgingshuizen en basisscholen. Zo gaan leerlingen van de A. Bekemaschool uit Duivendrecht op 18 december om 10.30 uur op bezoek bij Dagbesteding de Reiger om kerstpakketten uit te delen. Wethouder Jacqueline de Maa zal hierbij aanwezig zijn. Op 20 december delen leerlingen van Het Kofschip pakketjes uit aan de bewoners van Zorgcentrum Theresia in Ouderkerk aan de Amstel. Aanvang 10.30 uur. Hierbij zal Wethouder Marian van der Weele aanwezig zijn.

Ook brengen vrijwilligers van Zonnebloem Ouderkerk en Duivendrecht een kerstbezoekje aan hun gasten om hen persoonlijk een kerstpakket te overhandigen.