Financieel Café (nieuw!)

07-06-2018, 13:23 | Lezersnieuws | Monique Strack VS

Datum:

donderdag 14 juni 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Begoniastraat 10
Dorpshuis
Duivendrecht

Op donderdag 14 juni opent het Financieel Caf? in het Dorpshuis in Duivendrecht haar deuren. Het Financieel Caf? is bedoeld voor wijkbewoners die vragen hebben over geldzaken, of orde willen scheppen in hun financi?le situatie.

Financi?le of administratieve zaken zijn soms best ingewikkeld. Daarbij kunnen er omstandigheden zijn waardoor je het overzicht kwijtraakt. Dan kan het invullen van een formulier al een hele opgave zijn. Maar gelukkig kan hier hulp in worden geboden.

Heeft u vragen over uw financi?le situatie? Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw weg in alle regelingen op het gebied van financi?n, of ondersteuning nodig bij het op orde brengen van uw administratie? U kunt dan kosteloos terecht bij het Financieel Caf?.

Het Financieel Caf? is iedere donderdag geopend van 14.00 tot 16.00 uur. De locatie is Dorpshuis Duivendrecht op het Dorpsplein 60 in Duivendrecht. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Financieel Caf? in Duivendrecht is een samenwerkingsverband van Humanitas Thuisadministratie en Participe Amstelland.