• Smasballen

    Stichting Coherente

Doe met een vriend of vriendin mee aan de Smashball Open

02-11-2017, 14:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 29 november 2017, 13:00 tot 15:00

Locatie:

Koningin Julianalaan 16, Ouder-Amstel
Sporthal de Bindelwijk
Ouder-Amstel

Op woensdag 29 november organiseren Volleybal Vereniging Ouderkerk en Stichting Coherente de eerste Smashball Open. Dit is een smashball toernooi na schooltijd in de Bindelwijk.

Wat is smashball? Een nieuw volleybalspel waarbij je kunt scoren door de bal hard op de grond te smashen. Je mag serveren, duiken, rollen, smashen en meer. Welke team kan het beste smashen en wint de wedstrijd?

De Smashball Open is een gezellig sporttoernooi waarbij plezier maken bovenaan staat. Tijdens het toernooi kunnen kinderen een keer wat anders proberen. En het allerleukste is, je mag zelf kiezen met wie je samen mee doet aan het toernooi. Dit hoeft geen klasgenootje te zijn, maar mag ook een kind uit je straat zijn.

Kinderen vanaf groep 6 kunnen zich opgeven in een tweetal voor de Smashball Open. Het toernooi is van 13.00-15.00 uur in sporthal de Bindelwijk (Kon. Julianalaan 16, 1191 CD, Ouderkerk aan de Amstel). Aanmelden kan door namen en teamnaam te mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl (voor vrijdag 24 november). Alleen aanmelden, zonder tweetal kan ook, dan wordt je gekoppeld aan een maatje voor het toernooi.

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan het toernooi. Meer informatie of vragen mail naar J.Goudsmit@Coherente.nl of bel 020 496 36 73.