• Logo Bakkie bij de boer

    LTO Nederland

Bakkie bij de boer, Boerderij Polderzicht

05-10-2018, 20:37 | Lezersnieuws | Monique Korrel

Datum:

zaterdag 13 oktober 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Polderweg 24
Boerderij Polderzicht
Ouderkerk aan de Amstel

Familie Korrel nodigt u uit op de koffie op zaterdag 13 oktober van 14.00-16.00 uur.

?Bakkie bij de boer? is een onderdeel van de Dutch Agri Food Week (DAFW) en georganiseerd i.s.m. de Land en Tuinbouw Organisatie (LTO). In heel Nederland nodigen boeren en tuinders bezoekers uit voor een kop koffie.

Het doel is om iedereen kennis te laten maken met de land- en tuinbouw van nu en te laten zien hoe in Nederland gewerkt wordt aan lekker, veilig en gezond voedsel, het milieu, het landschap en duurzaam ondernemen.

Zonder boer en tuinder geen eten.

In Ouderkerk a/d Amstel bent u van harte welkom bij de melkveehouderij van de familie Korrel, Boerderij Polderzicht aan de Polderweg 24.

Kom, kijk en vraag maar raak! Beleef het leven op de boerderij. Kalfjes aaien, koeien kijken, op de trekker zitten en spelen met trekkertjes, bezems en kruiwagens. Een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud! De koffie, thee en limonade staan vanaf 14.00 uur klaar!

Het programma van DAFW is de optelsom van activiteiten en ontmoetingen die laten zien hoe in Nederland lekker, veilig en gezond voedsel wordt geproduceerd en wat er in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgt. Tijdens deze week vertellen alle deelnemers het verhaal van ?grond tot mond?.

Wereldwijd is grote belangstelling voor de Nederlandse kennis en technologie op het gebied van duurzame, gezonde en veilige voedselproductie. Dutch Agri Food Week is het podium waar aandacht is voor het stimuleren van innovatie ?n het verbinden van ondernemers, consumenten en overheden.