• Johan Derksen. ,,Ik presenteer zoals ik ben, met hier en daar een sneer.´´

    Tom Bode
  • George Baker.

    Paul Bergen

BDU-lezersactie: Maak kans op vrijkaarten voor 'The Golden Years Of Dutch Pop Music'

NIJKERK De Nederlandse popgeschiedenis wordt zondag 29 april geëerd tijdens ´The Golden Years Of Dutch Pop Music´. Een avond lang komen de grootste Nederpophits uit de sixties voorbij, uitgevoerd door vele originele artiesten van toen. Het evenement, dat plaats vindt in Hart van Holland (Nijkerk) is een initiatief van Universal Music en 192TV en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Johan Derksen. E-mailnieuwsbrief abonnees van de websites van BDUmedia maken kans op twee gratis toegangskaarten voor The Golden Years Of Dutch Pop Music.

Kijk voor meer info over dit muziekevenement op www.goldenyearsofdutchpopmusic.nl

BDU-LEZERSACTIE

Onder de e-mailnieuwsbrief abonnees van de websites van BDUmedia worden 10 x 2 toegangskaarten van The Golden Years Of Dutch Pop Music verloot.

Volg om hiervoor in aanmerking te komen de stappen 1 en 2.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op twee vrijkaarten Golden Years >>>

De winnaars worden maandag 29 januari 2018 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op deze vrijkaarten

NEDERPOPGESCHIEDENIS GEVIERD MET ARTIESTEN VAN TOEN

Op zondag 29 april wordt de Nederlandse popgeschiedenis geëerd tijdens The Golden Years Of Dutch Pop Music. Een avond lang komen de grootste Nederpophits uit de sixties voorbij, uitgevoerd door vele originele artiesten van toen. Het evenement dat plaats zal vinden in Hart van Holland (Nijkerk) is een initiatief van Universal Music en 192TV en wordt gepresenteerd door niemand minder dan Johan Derksen.

Derksen komt overigens niet alleen: hij neemt nog eenmaal 'zijn' Pioniers Van De Nederpop mee, waaronder Rudy Bennett (The Motions), Frans Krassenburg (Golden Earrings), Theo van Es (The Shoes), Johnny Kendall, Erwin Java (Cuby + The Blizzard) en Michel van Dijk (Les Baroques/Alquin). Dit gezelschap - begeleid door de fenomenale band The Clarks - trok 2 jaar lang langs uitverkochte theaters door heel het land. Tevens zullen George Baker en Peter Koelewijn acte de présence geven. De legendarische Dave Berry zal de avond als special guest afsluiten.

 

De avond is vernoemd naar de onder Nederpopliefhebbers zeer populaire cd-reeks 'The Golden Years Of Dutch Pop Music' van Universal Music. Deze serie brengt de Nederpopgeschiedenis van de jaren zestig, zeventig en tachtig samen als nooit tevoren: inmiddels staan er meer dan vijftig dubbelalbums op de teller. Ook bij de kijkers van 192TV zijn de Nederpopklassiekers van toen uitermate populair en de muziekzender zendt ze dan ook dagelijks uit. Met hun evenement willen Universal Music en 192TV de muziek nog dichter bij het publiek brengen.

 

The Golden Years Of Dutch Pop Music - Live In Concert

29 april 2018, Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk

Deur open 18.30 uur, aanvang 20.00 uur.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €40 (exclusief servicekosten) en zijn te bestellen via Ticketmaster:

http://www.ticketmaster.nl/event/202933?brand=nl_thegoldenyearsofdutchpopmusic

en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

 

Ga voor meer informatie naar www.goldenyearsofdutchpopmusic.nl