Sport lezersnieuws

Sportiviteit in Ouderkerk aan de Amstel

Scholenvolleybaltoernooi voor groep 7 en 8

Mooie prestaties bij Judoschool Morkinali

De kinderen van Judoschool Morkinali Duivendrecht hebben uitstekend gepresteerd op door Judo Bon Nederland georganiseerde ontwikkelingstoernooi in Diemen.

WV Ouderkerkerplas zoekt ervaren zeil- en surfinstructeurs

Vanaf 15 april gaat de Ouderkerkerplas weer open voor zeilers en surfers. Watersportvereniging Ouderkerkerplas is druk bezig met de voorbereiding van het nieuwe watersportseizoen, zoals het opstellen van het programma van zeil- en surflessen en watersportkampen.

Amstelbocht jeugd wint bekers

4 februari: de finale van de Portengenbokaal. De Amstelbocht toppers Jesper Roest, Tom Gietema en Tobias Elshof stonden weer om 07.00 uur klaar om te strijden voor het eindklassement. Tom mocht als eerste starten en reed de 500 mtr in 1.10.22 met een strakke opening van 16.98.

Volleybalwedstrijden in het Dorpshuis

Op zaterdag 10 februari a.s. spelen 4 van de 6 seniorenteams van CTO'70 Volleybal hun thuiswedstrijden in het Dorpshuis in Duivendrecht.

Impulsen van Lilian van Tol geven M4 vleugels.

Deze avond start met de Dames wedstrijd over 30 ronden. Eveline Hermsen toont dat zij het rijden van marathons ook steeds beter begint te beheersen. Maar helaas is enig ongemak haar deel. Haar beennummer zakt af. Even later roept zij naar de kant dat haar veer van het klapmechanisme is gebroken.

Tobias Elshof wint opnieuw Portengenbokaal.

Vandaag (zondag 04-02) was alweer de finale van de Portengenbokaal. Onze toppers Jesper, Tom en Tobias stonden weer om 07.00 uur klaar om te strijden voor het eindklassement. Tom mocht als eerste starten en reed de 500 mtr in 1.10.22 met een strakke opening van 16.98.

Actieve ochtend voor de kleuters in de Bindelwijk

Op vrijdagochtend 2 februari was het een hele spannende dag voor alle kleuters van de Ouderkerkse scholen: het Kofschip, de Amstelschool en de Jan Hekmanschool. Met z'n allen gingen zij naar sporthal de Bindelwijk voor de kleuterbeweegdag.

Kennismakingslessen CTO'70 Volleybal

CTO'70 Volleybal organiseert vanaf vrijdag 2 februari in samenwerking met Sportservice Amsterdam speciaal voor kinderen uit de groepen 3 en 4 van scholen uit Amsterdam Zuidoost kennismakingslessen volleybal in het Dorpshuis in Duivendrecht.

Pagina's