Lokaal lezersnieuws

Gasloos, energieneutraal en circulair wonen en werken

De aardbevingen in Groningen maken nog eens pijnlijk duidelijk wat we stiekem allang wisten: we moeten minder en duurzame energie gaan gebruiken. GroenLinks is daarom blij dat dit college werk heeft gemaakt van duurzaamheid.

GFT scheiden kan straks weer!

In de laatste vergadering heeft een meerderheid van de raad besloten dat GFT straks weer kan worden opgehaald aan huis.

Subsidie Stichting Aemstellant

Subsidie voor cultuurhistorische activiteiten in Amstelveen en/of Ouder aan de Amstel

Rollend door de gymzaal

Leerlingen van groep 7 van de Ouderkerkse basisscholen krijgen een clinic (S)Cool on Wheels

Alle leerlingen van groep 7 van de drie Ouderkerkse basisscholen maken door (S)Cool on Wheels kennis met hoe het is om te leven en te sporten met een handicap.

Sportief en gezellig er op uit naar Amsterdam

Op bezoek bij het Friendship Sports Centre

Duivendrecht danst

De leerlingen van de Grote Beer hebben afgelopen week een dansweek gehad. Tijdens beide gymlessen hebben ze les gekregen van Daphne van dansschool Kosmos. Zij verzorgde tijdens de gymles een dansclinic in samenwerking met stichting Coherente.

Reumafonds zoekt collectanten in Ouderkerk aan de Amstel

Het Reumafonds streeft naar een beter leven met reuma voor alle 2 miljoen mensen met reuma. Daar is onderzoek voor nodig. Door te collecteren in de collecteweek van het Reumafonds van 19 tot en met 24 maart helpt u ons geld op te halen en ons doel te realiseren. Helpt u mee?

VVD wil fietspad aan beide kanten Amstelbrug

Ondanks dat het provinciaal inpassingsplan voor de Amstelbrug al is vastgesteld, zoekt de VVD Ouder-Amstel naar mogelijkheden om toch een fietspad aan beide kanten van de brug te realiseren. De VVD heeft daarover raadsvragen gesteld aan de verantwoordelijke wethouder Rineke Korrel (CDA).

Fris je mediteren op

Heb je altijd al eens willen mediteren? Of heb je weleens gemediteerd en wil je je kennis opfrissen? De Meditatiegroep Duivendrecht start binnenkort met een nieuwe serie geleide meditaties. Deelname aan ons groepje is gratis. Kijk voor meer informatie op site.meditatieduivendrecht.nl.

Drechtje spreekt… Duivendrechtse Verkiezingspraet, deel 2

De nieuwe editie van Drechtje uit Duivendrecht is er weer. Voor dit leesplezier klik op:

https://www.webklik.nl/user_files/2010_05/135288/Drechtje/180210_Drechtje_spreekt_Verkiezingen_deel_2.pdf

Pagina's