Lezersnieuws

Een vrijwilliger gezocht voor Co's kamer

Stichting Coherente zoekt een vrijwilliger voor Co's kamer die het leuk vindt de lunch klaar te maken om de week op donderdag. Samen met vrijwilligers organiseren ouderen daar gevarieerde activiteiten. Dit vindt plaats van 9.30 uur tot 14.00 uur.

Gezocht een chauffeur voor Co's kamer

Stichting Coherente is op zoek naar een chauffeur voor Co's kamer om mensen te brengen en te halen. Co's kamer is een huiskamer waar senioren elkaar ontmoeten en een gezellige ochtend beleven. Dit vindt wekelijks plaats op donderdag van 10.00 uur tot 13.30 uur.

Chauffeur gezocht

Vind u het leuk om een oudere dame een leuke dag te bezorgen en er aan bij te dragen dat deze een goede maaltijd tot zich neemt? We zijn op zoek naar een chauffeur die de wintermaanden een dame naar het seniorenrestaurant wil vervoeren.

Psychiater Michiel Bosman: "Pak werkstress eerder aan"

Van 13 t/m 16 november, de Week van de Werkstress, wordt meer aandacht gevraagd voor stress op het werk. Dat is hard nodig vindt psychiater Michiel Bosman van Dokter Bosman in Amsterdam: "Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en zorgt voor minder werkplezier en meer ziekteverzuim.

Orgelconcert in Ouderkerk a/d Amstel

Orgelconcert in Ouderkerk

Publicatie verhalenbundel 'Waan en willekeur'

A.s. zaterdag 18 november verschijnt bij Uitgeverij Palmslag in Groningen de verhalenbundel 'Waan en willekeur' van J.T.B. Jansen, woonachtig in Uithoorn.

Over het boek

Grote bonte specht

Na maandenlang afwezig te zijn geweest is de grote bonte specht weer terug in onze tuin.

KerstnachtKoor zoekt zangers. Repetities vanaf donderdag 23 november in de Amstelkerk.

Kerstnacht Koor zoekt zangers en zangeressen

Na het grote succes van de voorgaande jaren is er ook dit jaar in Ouderkerk a.d. Amstel weer een kerst-projectkoor o.l.v. Eric Jan Joosse.

KerstnachtKoor zoekt Zangers. Repetities vanaf donderdag 23 november in de Amstelkerk.

Kerstnacht Koor zoekt zangers en zangeressen

Na het grote succes van de voorgaande jaren is er ook dit jaar in Ouderkerk a.d. Amstel weer een kerst-projectkoor o.l.v. Eric Jan Joosse.

Amstelbochtrijders knokken voor elke meter.

De dames starten deze avond. Voor Eveline Hermsen haar tweede marathon. Opvallend sterk rijdend en goed anticiperend laat zij zien dat ze inmiddels weet wat het rijden van een marathon inhoudt. In de groep handhaaft zij zich keurig en ze geeft niemand de kans haar links te passeren.

Pagina's