Lezersnieuws

Leren illustreren en tekenen?

Dat kan! Coherente biedt een nieuwe cursus 'Illustreren en tekenen'. Gedurende twaalf lessen, waarvan de eerste is op donderdagavond 8 maart a.s., gaan de deelnemers werken met (kleur)potlood, pen en inkt, maar ook met collage, aquarel, acrylverf of een combinatie van deze materialen.

Elfstedentocht in Amsterdam

Afgelopen zaterdag 13 januari heeft de jongste jeugd van De Amstelbocht weer het beste beentje voor gezet tijdens de jeugd Elfstedentocht op de Jaap Edenbaan.

EXPOSITIE SCHILDERIJEN ANNA KHODOROVICH IN DE OBA OUDERKERK

Expositie van Anna Khodorovich (1974) " H2O"

Bandjesavond trekt veel publiek

Afgelopen zaterdag vond in Café de Vrije Handel in Ouderkerk a/d Amstel een Bandjesavond plaats onder de noemer 'de Jongste Nacht Van Ouder-Amstel. Deze avond was bedacht en georganiseerd door een groepje jongeren uit de gemeente.

Drechtje spreekt ... Verkiezingen in aantocht... wordt er geluisterd naar wensen inwoners?

De nieuwe editie van Drechtje is er weer. Meer weten? Klik op de link om de nieuwsbrief te lezen.

https://www.webklik.nl/user_files/2010_05/135288/Drechtje/180113_Drechtje_spreekt_Verkiezingen_in_aantocht_wordt_er_geluisterd_naar_wensen_van_inwoners.pdf

Jan Alberts lijsttrekker PvdA

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid in Ouder-Amstel hebben de leden raadslid Jan Alberts gekozen als lijsttrekker tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s.

Vrijdag 9 februari gezellige workshop schilderen en High-tea bij Joke's ART Atelier in Woudenberg

Workshop & High-tea arrangement op vrijdag 9 februari bij Joke's ART Atelier in Woudenberg

Vrijdag 9 februari gaan we samen 4 uren schilderen met acryl op een doek

SLEUTELS VOOR HEILIG LEVEN

Drie studiemiddagen over het boek Leviticus op 22, 23 en 24 januari 2018 van 12.00 uur - 18.00 uur in Amsterdam, Veluwelaan 20.

Zonnebloemvrijwilligers delen kerstpakketten van de Riki stichting uit

Zaterdag 16 december 2017 verzamelde er weer heel veel vrijwilligers om de kerstpakketten van de Riki-Stichting uit te delen aan de gasten van de Zonnebloem. De pakketten werden verdeeld en zo gingen twee vrijwilligers met een aantal uit te delen pakketten op stap in het dorp.

Sport jij mee voor Villa Vrolijk?

Op zondag 21 januari is iedereen, jong en oud, welkom om te komen sporten voor Villa Vrolijk en zo geld in te zamelen voor een rolstoelbus. Villa Vrolijk is een kleinschalige fijne plek waar kinderen met een beperking kunnen logeren.

Pagina's